U lovu na obične komade: pogledajte što je sve u H&M-u isprobala ova manekenka i youtuberica

Charlotte Rose @modelmouth instagram

Charlotte Rose @modelmouth

 

Cure u shoppingu se dijele na dva tipa: one koje uđu u prepun dućan, zavrti im se u glavi od ponude i najčešće izađu praznih ruku, te one koje se ne daju smesti pa se u kabinu upute s vagonom robe koju strpljivo isprobavaju.


E pa simpatična youtuberica i manekenka, Britanka Charlotte Rose, je upravo taj drugi tip koji pažljivo odabere komade koji joj se sviđaju, s tim da ona još i snimi sve što je isprobala. Ovaj put je vrlo temeljito pregledala ponudu i izvukla dosta baš običnih komada iz H&M-ove aktualne zimske kolekcije, koji se često previde od prevelike ponude i posebno zbog modela koji su trendovski nametljiviji.

U kabinu je ponijela dosta mekih dolčevita koje su uvijek jako dobra osnovna garderoba za svaki dan. Dolčevitu u boji bijele kave » već je ranije isprobavala u veličini S i nije joj se svidjela, no ovaj put je uzela L te se oduševila kako joj bolje stoji kad je komotna. Kombinirala ju se s trapericama i preko je prebacila sako.

Crni kombinezon s korzet izrezom » ju je potpuno oduševio, jedino joj je bilo žao što nema i džepove, a pronašla je i zanimljiv kroj hlača od eko kože » koje su joj inače najdraži komad u garderobi.

Nakon što je završila isprobavanje običnih komada, željela je isprobati i šljokičaste haljine, jer sad je trenutak za njih. Glitter i šljokice su ljeti preteški i gotovo prekičasti no zato ih adventsko vrijeme jako voli. A i dobro sjedaju na dušu baš u ovom trenutku.

Na kraju se  Charlotte zaputila u dućan te još dodatno isprobala H&M kapute, jakne i bundice od umjetnog krzna.

Inače, u šoping je došla u lijepom ovesized roza kaputu kojeg je nabavila na Asosu ».

Pogledajte u videu što joj se sve svidjelo, a vjerujemo da će vam pomoći i da se sljedeći put bolje snađete u šopingu, budete temeljitiji, pronađete i isprobate više stvari.

Treba biti strpljiv i komadima dati šansu jer tek kad ih isprobate vidjet ćete njihovo pravo lice. Charlotte to itekako zna.

 

 

Roza oversized kaput iz Asosa koji se već našao u Charlotinoj garderobi:

 

H&M favotiti iz garderobe

 

 

 

Pogledajte najzanimljivije kapute iz Asosa

moda jesen-zima 2019:

15 zanimljivih kaputa iz Asosa

vidi više »