Stilska inspiracija za siječanj – neopterećena, odrasla moda. Pogledajte…

moda siječanj špica zagreb dorica Instagram Dora Predojević cro moda siječanj zimski ženski outfit

Dora Predojević

 

U siječnju smo možda najmanje opterećeni modom. U mjesecu koji dolazi nakon blještavila, sjaja, šljokica i lampica imamo se potrebu osloboditi svih ”akumuliranih” pretjerivanja, pa tako i onih u modi. Pročišćene kombinacije, bez puno detalja, najbolje oku odgovaraju ovog trenutka.


Primjer su kombinacije u kojima svi komadi slijede jedan kolorit. Upravo je takvu kombinaciju u smeđim nijansama nosila Meghan Markle iako je, čini se, imala problem sa sirovinskim sastavom dolčevite, zbog kojeg su se vjerojatno pojavile vlažne fleke. No bilo je to uoči objave da se povlače iz aktivne službe u britanskoj kraljevskoj obitelji pa je Meghanina reakcija možda bila i rezultat stresa. U svakom slučaju kombinacija boja bila je vrlo ugodna i doista trenutni suptilni trend.

Kad smo već na Britanskom otoku, dok pričamo o minimalističkoj i pročišćenoj odjeći, vrlo zanimljiv brend odjeće koji obožava druga vojvotkinja, Kate Middleton, je Reiss. Za objavu njezinih zaruka s princom Williamom Kate je upravo nosila bijelu Reiss haljinu, jednako kao i za prvi susret s Michelle i Barackom Obamom koje je dočekala u bež ”bandage” haljini iz Reissa.

Za ovu odjeću možemo reći da je odrasla, svakodnevna, elegantna, pročišćenih linija, izrađena od materijala koji su za kategoriju bolji od high street ponude brze mode. Ova odjeća je odmjerena, iako bez prenaglašenih trendovskih epiteta, no i dalje vrlo moderna.

Izdvojili smo nekoliko modela iz trenutne ponude Reissa za koje mislimo da su izvrsna inspiracija.

moda siječanj reiss poslovni look

LENNOX TROUSER »

 

moda siječanj reiss poslovni look

KAI kožna suknja

 

moda siječanj reiss poslovni look kožne suknje

GRACE kožna suknja »

 

moda siječanj reiss poslovni look najbolje kožne suknje

MEGAN kožna suknja

 

moda siječanj reiss poslovni look kaput u bež boji

Kaput »

 

moda siječanj reiss poslovni look

MAGGIE satneska bluza »

 

Hrvatsku Insta influencericu Doru Predojević sreli smo proteklih dana na zagrebačkoj špici u odjeći nježnih bež nijansi. Izgledala je vrlo ženstveno i decentno.

Još jedna sjajna siječanjska inspiracija!

moda siječanj špica dorica Instagram Dora Predojević cro moda siječanj zimski ženski outfit

***

Pogledajte također:

Satenske haljine - ženstveno osvježenje za vaš stil!

vidi više »