Dizajnerski dvojac Klisab lansirao kolekciju stylish naočala

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica lijepe cure zagreb Mia Matić

 


KLISAB, omiljeni hrvatski modni brend nove generacije, i Ghetaldus optika, najveći domaći proizvođač i distributer u optici, predstavili su rezultat prve zajedničke suradnje – jedinstvenu kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala koja će razoružati sve ljubitelje ovog nadaleko obožavanog modnog dodatka!

Kolekcija KLISAB za Ghetaldus sastoji se od 12 modela sunčanih i 10 modela dioptrijskih naočala. Modeli su izrađeni od metala, acetata i stakla u paleti boja koja je karakteristična KLISAB dizajnu, a dvojac je nadahnuće za kreiranje pronašao u estetici bezvremenskih klasika dodavši im pečat prepoznatljivog KLISAB rukopisa.

„Vizualna pročišćenost, upečatljiva silueta, suvremeni pogled na klasiku i funkcionalan, nekad i multifunkcionalan dizajn je ono kako bismo mogli opisati kolekciju, ali i naš brend uopće. Zato je opravdano reći da je dizajn ovog asesoara ekstenzija estetike karakteristične za KLISAB, a realizacija Ghetaldusa je rezultirala kvalitetom izvedbe, oko čega ne radimo kompromise.“ izjavili su KLISAB dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić te pojasnili„ U dizajniranju naočala posebnu smo pažnju posvetili oblikovanju krila dinamizirajući njihovu siluetu. Posebno bismo izdvojili model s izmjenjivim staklima koji nudi mogućnost prilagodbe stylingu i raspoloženju“.

 

Dobra sinergija

Ova zajednička suradnja domaćeg modnog brenda s Ghetaldus optikom ne predstavlja uspjeh samo za KLISAB već i za hrvatsku dizajnersku scenu općenito dajući pozitivan primjer sinergije dizajnera nove generacije i renomiranih proizvođača.

Ghetaldus optika, koja njeguje tradiciju proizvodnje od 1957. godine, ovim je projektom pokazala kako drži korak s globalnim trendovima kojima je u fokusu na zajedničkim kolekcijama ujediniti eminentne proizvođače i dizajnerske zvijezde. Suradnjom s brendom KLISAB, Ghetaldus optika širokom je krugu svojih kupaca ponudila kvalitetan i estetski atraktivan proizvod hrvatskog dizajna približavajući se pritom i kupcima nove generacije.

Kolekcija KLISAB za Ghetaldus je od 11. veljače 2020. dostupna u odabranim poslovnicama i Ghetaldus webshopu po cijenama od 779,00 kn do 1.099,00 kn.

 

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica lijepe cure zagreb Paula Puškaš i Luna Valas

Paula Puškaš i Luna Valas

 

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica lijepe cure zagreb Manekenka Mia Matić

Manekenka Mia Matić

 

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica lijepe cure zagreb Vizažistica Nabilah Harron

Vizažistica Nabilah Harron

 

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica lijepe cure zagreb Manekenka Paula Puškaš

Manekenka Paula Puškaš

 

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica zagreb Kristina Kurtaj iz Ghetaldsu Optike

KLISAB dizajnerski dvojac Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić i Kristina Kurtaj iz Ghetaldsu Optike

 

dizajneri klisab naočale ghetaldus proljeće ljeto moda 2020. špica  zagreb KLISAB dizajnerski dvojac Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić

KLISAB dizajnerski dvojac Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić

 

***

Poslovni look 2020. - neočekivano osvježenje donose hudice!

vidi »

Tags