Škakljivi kupaći kostimi za kojima luduju fashionistice

Triangl jednodjelni pink kostim od "talijanskog" velveta, Triangl kupaći kostimi za kojima luduju fashionistice

 

Provjereno pravilo StyleZagreba kaže: kad je vani Sibir, onda na miru možeš online pregledavati najnovije kupaće kostime i skratiti čekanje ljeta.

Popularni australski Triangl postao je jako zanimljiva lokacija. Čak i ako niste čuli za taj brend kupaćih kostima, vjerojatno ste vidjeli njihov trobojni neopren badić poznat kao model Milly.

Priča o samom nastanku brenda ima romantične elemente jer se ideja rodila na drugom spoju osnivača Craig Ellis i Erin Deering koji se odigrao na plaži. Erin se požalila da ne može naći odgovarajući kostim koji nije preskup i tako se zakotrljala ideja.

Kada su 2012. lansirali webshop nadali su se prodaji jednog kostima dnevno. Nekoliko godina kasnije dnevna prodaja premašila je čak 2000 komada na dan.

Ako uzmete u obzir da im se cijena kreće od 80 do 100 američkih dolara razumjet ćete da su Trianglovi osnivači u kratkom vremenu postali multimilijunaši.

Kako se brend bazira na tehnološki naprednim tkaninama tako su upravo za narednu sezonu izbacili model od pomalo “škakljivog” materijala za ljeto – veleveta i to u veselom koloritu, modernog dizajna i sportskih linija.

Triangl jednodjelni pink kostim od “talijanskog” velveta

Triangl jednodjelni pink kostim od "talijanskog" velveta

Iako se teško zamisliti u badiću od te ”dlakave” tkanine u Trianglu tvrde da je riječ o vrsti velveta koja se naziva “talijanski velvet”, prilagođena je za kupanje, a čak se i brzo suši.

Naravno da je eBay prepun Triangl kopija, a čak je i veliki Victoria’s Secret kopirao popularni trobojni Milly.

Naručite li neki od modela Triangla na njihovom webshopu Triangl.com » tvrde da ga dostavljaju u roku 3 do 5 dana, šalju ga iz Hong Konga, a dostava košta $20. Budući da se ne dostavlja iz EU na taj iznos računajte da će vam hrvatska carina naplatiti carinu i PDV.

Ovo su ostali modeli iz najnovije kolekcije:

Triangl jednodjelni pink kostim od talijanskog velveta, Triangl bikini kupaci kostimi gdje kupiti

Triangl jednodjelni pink kostim od talijanskog velveta, Triangl bikini kupaci kostimi gdje kupiti cijena ebay

Triangl jednodjelni pink kostim od talijanskog velveta, Triangl bikini kupaci kostimi gdje kupiti cijena ebay