Najpopularnija boja trenutno na špici – evo dokaza

Roza: Najpopularnija boja trenutno na špici - evo dokaza | Style Zagreb

 

Trenutno najpopularnija boja kaputa, a pojavljuje se i u drugim detaljima, je roza. Nijansa koja se najviše susreće je pink-marelica, no ima puder roze, a i ostalih nijansi. Priča o trendu roza boje kod nas ide ovako:

U dobrom dijelu članaka na StyleZagrebu pisali smo o trendovskoj puder roza, nijansama koje vladaju na svjetskoj sceni, zatim o roza boji koja je ostala u sjeni kada je u pitanju domaća špica. Sve najave trendova koje su prošlo ljeto spomenutu puder roza stavljale u fokus mode na našoj sceni nisu se ulovile, a prevlast je definitivno uzela jarko žuta boja, evo dokaza »

Tako diše zagrebačka špica, ona odlučuje hoće li i kada će neki trend prihvatiti. Evo nas na kraju zime i s prvim zrakama proljeća, a špica je rekla – ”sad je pravi trenutak!”

Možda smo mi gnjavili prerano, možda nije bio pravi trenutak, možda zagrebačka špica previše voli mističnu crnu, samozatajnu sivu, elegantnu bež… možda, tko zna…

Proteklih dana kamo god se okrenemo neka elegantna cura na zagrebačkim ulicama privuče nas svojim roza detaljem, a mi možemo jedino dokumentirati da je Zagreb konačno spreman za ovu boju!

Outfiti koje smo zabilježili stvarno prijaju oku umornom od zime, a i najavljuju da proljetno raspoloženje treba ovu laganu ženstvenu nijansu!

Ozebli sunca jesmo! Gladni svježih modnih inspiracija – uvijek! Razočarani u istančani stil domaćih cura – nikad!

 

Evo kakve smo modne kombinacije zabilježili:

 

Nekoliko komada koji će vam instantno osvježiti proljetnu garderobu:

 

 

 

Bluze, bluze, bluze… tako će izgledati proljeće. Evo 16 prekrasnih! »