Ode snijeg, a ulicu će preplaviti bijele cipele

Nije vremenska, a niti modna nepogoda, nego novi trend koji se počeo širiti na Instagramu. Zasad ne očekujte poplavu bijelih cipela po dućanima, za njih ćete se morati dobro potruditi da ih pronađete, ako ih želite uklopiti u svoj proljetni, posebno ranoproljetni look.

Donosimo vam nekoliko Instagram inspiracija cura koje su i servirale ovaj trend. Bijele čizmice bile su posebno viđene na sjevernoeuropskim modnim tjednima, u Stockholmu i Kopenhagenu. Moderne Skandinavke posegnule su za bojom, vedrim uzorcima i bijelu obuću kombinirale na jedan novi upečatljivi način.

Ideju bijelih cipela na prvu vežemo uz vrlo rubni stil 80-ih, imale su pojavu i početkom milenija, no ove sezone bijela obuća dolazi na najstiliziraniji način i predstavlja high-fashion detalj bilo da se nosi u jednostavnoj kombinaciji uz traperice ili s ostalim trendovskim komadima. Ovogodišnja estetika je elegantne bijele čizmice do gležnja smjestila u kombinaciju s vedrim bojama, posebno se tu ističu odijela u jarkim bojama.

 

Smells like teen spirit 📼 Photo by @thestylestalkercom

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

DHL is so last season 👀 Foto @imvictorjones CPHFW

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Moda trend: nose se bijele čizme

Najelegantnije su bijele uske gležnjače s potpeticom (može biti niska kitten-heel ili viša tanka potpetica), a nose se i one s masivnijom petom, te kaubojke u bijeloj boji. Model koji je posebno popularan među jeftinijim brendovima su kaubojke iz Topshopa »

Moda trend nose se bijele čizme kaubojke Topshop

Ovo su favoriti Style Zagreba:

 

Shopping: Naočale koje sada svi žele nositi »