Naočale koje baš svi žele nositi od New Yorka do Pariza

Mačkaste naočale svi žele nositi

 

S naočalama mačkastog oblika koketiram već neko vrijeme – meni se sviđaju, ali ih moje lice baš i ne voli. No još uvijek ne odustajem iako sam isprobala većinu modela u trgovinama, a tri modela koja sam naručila online tek mi trebaju stići – crvene, bijele i crne.

I nisam jedina koja se zakačila na ovaj zavodljivi tip sunčanih naočala.

Bilo sunca ili ne, cijela vojska fashionistica, od New Yorka do Pariza, ih je proteklih dana nosila na tjednima mode i to poseban model koji je u stvari moderna verzija retro mačkastih naočala.

Stakla nisu velika nego su prilično uska, a kod nekih modela izgledaju kao modni detalj iz Matrixa. Za Instagram fotkanje nose se tako da ih spustite na vrh nosa i gledate preko njih.

Model The Last Lolita koji potpisuje hvaljeni dizajner mlađe generacije Adam Selman za Le Specs >> uvjerljivo vodi na ljestvici najpoželjnijih, među svim bojama okvira one s bijelim su uglavnom rasprodane.

Evo koje su naočale “svjetske” fashionistice nabacile uz svoje stajlinge, a u nastavku su dizajnerski, ali i high street modeli inspirirani ovim modernim oblikom retro mačkastih naočala.

 

DIZAJNERSKE MAČKASTE NAOČALE:

 

HIGH STREET MAČKASTE NAOČALE:

 

 

Osobni stil Meghan Markle: Ona je već postala kraljica stila >>>