E ovo nam baš danas treba: street style ljubavna priča

 

Nema uopće veze što su njih dvoje ”poznati”. Nismo ih zbog toga jučer fotkali kad su projurili Ilicom, već zbog turbo energije koja iz njih doslovno frca. Nasmiješeni, razigrani, onako kako bi u plesnom žargonu rekli ”free style” (taj dio nam se posebno zakačio za objektiv), prošetali su zapetljanih prstiju kroz gradsku špicu, a ono što njihovu pojavu upravo čini takvom kakva jest je naravno ljubav. Voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić već su pet godina zajedno, a ovog proljeća razbuktat će se i njihovo vjenčanje.

Za Koranu možemo reći da je džepna Venera, prekrasnog osmijeha i skladnog tijela, jučer je odjenula posve klasičnu odjeću u elegantnim bež i bordo tonovima. Njezine bordo čizme s tankom potpeticom su taman ženski zavodnički touch koji je trebao ovoj kombinaciji. Kosa, velika i moćna, lijepo uvijena, koja na svoj način priča ovu energetsku ljubavnu priču. I na kraju, najljepši začin – osmijeh.

A ova stijena od čovjeka, visoki zgodni Zadranin Šarić, u crno-bijeloj rokerskoj kombinaciji izgleda jednostavno cool i savršeno se dopunjuje s Koraninim nježnim bojama.

Iako Šarić sve voli začiniti humorom i satirom, nedavno je za magazin Story, dok je pričao o Korani, njihovoj ljubavi i skorom vjenčanju, vrlo ozbiljno izjavio:

”Jednostavno me oduševljava. Čista je duša i energija.”

I to je ono što svima vama želimo ovog proljeća!

Pusa od Style Zagreba! 🙂

street-style-ljubavna-prica-korana-gvozdic-ivan-saric

street-style-ljubavna-prica-korana-gvozdic-ivan-saric

street-style-ljubavna-prica-korana-gvozdic-ivan-saric

 

street-style-ljubavna-prica-korana-gvozdic-ivan-saric

 

Najpoželjniji na proljentoj šoping listi modernih cura: krupni rebrasti pleteni kardigan »