Gdje kupiti Veja tenisice? Pa najljepše ih je kupiti u Parizu – otvorili su prvi dućan

gdje kupiti veja tenisice Zagreb

Popularnost Veja tenisica ne jenjava! Ove prilično basic tenisice koje se beskompromisno ekološki izrađuju u Brazilu već su nekoliko godina u vrhu najtraženijih tenisica, uz bok etabliranim gigantima poput Adidasa i Nikea ».
Dok veliki brendovi svake sezone izbacuju desetke novih modela Veja se sezonski tek malo poigra s koloritom, osnovni dizajn i forma se ne mijenja, a od prvog dana su potpuno predani održivoj proizvodnji!


Ovih dana, tek nakon 15 godina postojanja, otvorili su prvi dućan, i to u Parizu, u četvrti Marais, na adresi rue de Poitou 15. Minimalistički uređena trgovina prostire se na 80-ak kvadrata i ima najveću ponudu modela: od klasika V-10 preko nedavno lansiranog running modela Condor do visokih “zimskih” tenisica Roraima.

Veja tenisice su svojom ekološkom filozofijom i proizvodnjom potpuno pogodile ukus street style generacije » i popularnost im nezaustavljivo raste!

gdje kupiti veja tenisice Paris

gdje kupiti veja tenisice Paris

gdje kupiti veja tenisice Pariz

 

Veja eko svijest mijenja modu

Jasno je da će flagship dućan u ultra cool pariškoj četvrti Marais, gdje se nalaze neki od najzanimljivijih pariških dućana, postati nezaobilazno mjesto na šoping turi kroz Pariz, a Veja tenisice svojim eko-utjecajem duboko će promijeniti urbanu i modnu scenu.
Kada je Pariz u pitanju, on je uvijek dobra ideja za posjetiti, a ako vas put doista tamo nanese, zapamtite adresu ovog urbanog fenomena.

Najnovije modele Veja tenisica možete nabaviti i na Net-a-Porteru:

 

 

 

gdje kupiti veja tenisice

gdje kupiti veja tenisice

gdje kupiti veja tenisice zagreb

gdje kupiti veja tenisice

 

Potraga za dobrim kaputom! Evo 15 zanimljivih…

Vidi više